Am cumparat recent un template http://www.templatemonster.com/flash-te ... 27466.html flash si am o problema. Nu reusesc sa gasesc o sintaxa corecta pentru fisierul XML in asa fel incat sa adaug hyperlink peste big images. Acestea se vad atunci cand intri pe bedrooms (sau celelalte 3 categorii) si mai departe apar 9 small images in dreapta (care sunt de fapt butoane) si un big image in stanga pentru fiecare buton apasat. Acestea sunt incarcate dintr-un folder gallery cu ajutorul unui fiser XML care are de principiu urmatoarea sintaxa:
- Cod: Selectaţi tot
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
<root>
<pageGallery nameGallery="GALLERY 1" name="gallery1" folder="gallery" line="3" maxImages="9">
<titleImages>
<smallImages>_gallery_small_images_1.jpg</smallImages>
<bigImages>_gallery_big_images_1.jpg</bigImages>
<infoImages><![CDATA[Fusce suscipit varius mi. Cum sociis natoque penatibus et -<br>magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla dui.<br>Fusce feugiat malesuada odio. Morbi nunc odio, gravida at. ]]></infoImages>
</titleImages>
<titleImages>
<smallImages>_gallery_small_images_2.jpg</smallImages>
<bigImages>_gallery_big_images_2.jpg</bigImages>
<infoImages><![CDATA[Fusce suscipit varius mi. Cum sociis natoque penatibus et -<br>magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla dui.<br>Fusce feugiat malesuada odio. Morbi nunc odio, gravida at. ]]></infoImages>
</titleImages>
<titleImages>
etc...
Ma intereseaza daca stie cineva cum sa introduc corect un link peste bigImages in acest context.
Imaginile au denumiri: tfile_gallery_big_images_1.jpg , tfile_gallery_small_images_10.jpg, etc...
Din ce am inteles ar trebui facut ceva si in as-ul din .fla dar nu ma pricep foarte bine.