~Eclipse scrie:mie imi pare cam simpluta tema curenta...(bine eu de cand ma stiu am o obsesie pentru felul in care arata orice de la Windows pana la Designurile de arme din flash)
Scopul acestui forumu nu este de a "WOW"-ui lumea cu un "super design", ci de a oferi informatii utile oamenilor pasionati de produsele Adobe Flash, Flex sau AIR ( sau chiar si alte produse care se leaga cumva cu cele mentionate anterior ) si chair si oamenilor care de abia acuma "exploreaza" acest produse. Informatiile pe care incercam sa le impartim ( cu totii ), trebuie transmise in asa fel, incat sa nu-l apuce durerea de cap sau de ochi pe nimeni dupa primele 2-3 randuri citite din cauza diferitelor luminite, pasarele, floricele si cine mai stie ce.
Sa nu ma intelegi gresit, suntem deschisi la sugestii, dar n-o sa ne punem sa schimbam tema forumului pentru ca, poate, la cativa useri nu le place verdele din logo sau font-ul negru ( sau eu mai stiu ce ). Poate o sa adaugam in viitor un feature cu care fiecare user isi poate seta o tema individuala ( pe care o vede doar el ), dar momentan, nu avem in plan asa ceva.
Nu cred ca tema este atat de oribila incat fug oamenii de ea sau nu pot posta din cauza ei.