Interviu - la ce sa te astepti?

Aici postezi cam tot ce te taie capu'

Interviu - la ce sa te astepti?

Mesajde EAndrei » Dum Apr 29, 2012 1:03 pm

Am fost chemat la Gameloft pentru postul de Flash Developer, mai exact, Interface Developer. Ce intrebari mi-ar putea veni? La ce sa ma astept?

O zi de nota 10,
EAndrei
EAndrei
 
Mesaje: 10
Membru din: Lun Apr 09, 2012 12:22 pm

Re: Interviu - la ce sa te astepti?

Mesajde Barna Biro » Dum Apr 29, 2012 2:31 pm

Probabil a existat o descriere al postului, nu? Trebuie sa te pui la punct cu topic-urile amintite in descrierea postului in primul rand... in afara de asta, it can be anything ( depinde de la companie la companie, de cel care te va intervieva, etc. ) Atata timp cat ai bazele AS 3.0 bine puse la punct + probabil si ceva cunostinte OOP, nu cred ca trebuie sa iti faci multe griji. Desigur, vor exista si interbari la care nu te astepti acuma si la care va trebui sa raspunzi spontan, dar pana la urma conteaza sa arati ca intelegi / cunosti tehnologia, ai totusi ceva baze solide si ca esti dispus / vrei sa inveti si sa te prefectionezi ( nu neaparat doar in AS 3.0, ci chiar si cu alte tehnologii care ar putea sa iti vina in cale ).

"Always be prepared for the worst possible, because if you are prepared for that, nothing can really surprise you."
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland

Re: Interviu - la ce sa te astepti?

Mesajde EAndrei » Dum Apr 29, 2012 7:48 pm

Eh, e destul de lejer, nu-i nimic hardcore. Eu am tot cautat ca un bezmetic, o firma (preferabil de jocuri) care lucreaza cu Flash. Acuma pot sa zic ca am gasit-o pe una de la care ai de invatat cele mai multe. Unul din lucrurile pentru care ma trezesc dimineata, e sa-mi vad primul joc Flash sponsorizat, insa mai am destule de invatat. Sper din toata inima ca, in vara asta sa reusesc sa fac unu suficient de bun ca sa fie sponsorizat. Oricum nu ma las nici mort. Va tin la curent cu progresul :)
EAndrei
 
Mesaje: 10
Membru din: Lun Apr 09, 2012 12:22 pm

Re: Interviu - la ce sa te astepti?

Mesajde EAndrei » Joi Mai 03, 2012 8:52 pm

Cam tot interview-related. Ce-i mai bine sa folosesti? MovieClip sau Button? nu putine au fost cazurile in care am folosit ca si buton , un MovieClip, i-am dat this.buttonMode = true si inainte popor. Mi se pare ca-mi da mai mult control si atunci cand vreau sa adaug ceva animatii. Bineinteles ca incapsulam toate cele 4 evenimente (in cazurile in care au fost necesare toate 4) Click, Hover, Down, Out.
EAndrei
 
Mesaje: 10
Membru din: Lun Apr 09, 2012 12:22 pm

Re: Interviu - la ce sa te astepti?

Mesajde Barna Biro » Joi Mai 03, 2012 9:24 pm

Depinde ce trebuie sa faca acel buton... Daca la OVER trebuie sa ruleze o animatie si la OUT animatia sa se revert-uie intr-un mod mai smooth, atunci MovieClip is usually the better choice (cum spuneai si tu, vei avea "controlul mai mare"). Daca butonul este simplu, cu stari simple de DOWN, OVER, UP atunci Button poate salva ceva timp deoarece ai handling-ul de stari deja implementat.
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland


Înapoi la Orice altceva

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron