Pagina 1 din 1

Flip & Thumbview

MesajScris: Lun Oct 26, 2009 10:44 am
de gabitzish
Pun aici doua galerii pe care le'am facut. Astept pareri! :)
http://dev.photosnack.net/online-photo-album/51fe4a7eb9568c5d224a20cfa70a1481
http://dev.photosnack.net/online-photo-album/ce07027404f4f9140b68898ece1a1483

Prima galeria ati mai vazut-'o mai pe la inceputurile ei, cand aveam ceva probleme cu centrul proiectiei si cu perspectiva si v-am cerut ajutorul. S-a rezolvat acum ;)

Re: Flip & Thumbview

MesajScris: Lun Oct 26, 2009 1:41 pm
de Barna Biro
Cred ca un singur lucru ma deranjeaza in mod special: descrierea pozei e afisata/pozitionata destul de nasol... In prima varianta, la pozele mici, nu se vede descrierea ( cam deloc )... La a doua varianta, daca poza e aproape cat height-u swf-ului atunci cand dai rollOver pe poza ca sa vezi descrierea, apare si meniu de jos care se suprapune cu descrierea si nu mai vede omul nimica...

Inteleg ca in full screen se vad lucrurile bine, dar personal, nu sunt fan "full screen" si nu cred ca ar trebui limitata aplicatia la full screen pentru ca sa putem vedea lucrurile asa cum ar trebui... optiunea de full screen in parerea mea e ok atunci cand vrei sa faci o prezentare sau something, dar pentru uz zilnic e aiurea ( just my opinion )... e bine ca redimensionezi pozele in functie de dimensiunea swf-ului, dar ar fi si mai bine daca meniu si descrierile ar fi "utilizabile" si "de ceva folos efectiv" si atunci cand galeria are dimensiuni reduse ( ca si in link-urile tale ).

Daca ar trebui sa dau de fiecare data full screen la o galerie foto ca sa pot sa citesc o descriere sau sa vad o poza mai clar, atunci sigur "as da Skip/Exit" de fiecare data cand m-as lovi de galeria respectiva...

In afara de asta, e ok. ;)

Re: Flip & Thumbview

MesajScris: Lun Oct 26, 2009 1:59 pm
de gabitzish
Galeriile astea fac parte dintr'un proiect mai mare, care contine deocamdata 12 galerii. Utilizatorul poate alege in functie de scop template'ul de care se va folosi pentru albumul lui. Daca vrea sa aiba un album cu multa descriere si text, va alege o alta galerie, nu Flip. De asemenea se poate seta showImageInfo pe false, si raman doar pozele.

Bara de control e setata la ambele galerii pe autoHide = true, ceea ce inseamna ca dispare dupa 2 secunde de la ultima miscare a mouse'ului sau imediat ce iese mouse'ul din swf, si descrierea ramane vizibila pentru a fi citita (pentru doritori) atat timp cat mouse'ul e pe imagine. Daca era setat autoHide = false, atunci bara de control ar fi fost tot timpul vizibila iar pozele se redimensionau in spatiul ramas.