flash developer experimentat pentru proiect de aprox 1 luna

Oferta si cerere de joburi legate de Flash, Flex sau AIR

flash developer experimentat pentru proiect de aprox 1 luna

Mesajde iulian83 » Vin Feb 11, 2011 3:16 pm

Salut,
Ma numesc Iulian Munteanu si reprezint compania Diva Interactive, un publisher online cu activitate in sectorul Women, pe .ro.

Cautam un programator flash pentru un proiect ce ar trebui sa dureze aproximativ o luna pentru executarea partilor de flash dintr-o aplicatie de tip coafor virtual (in care femeile isi uploadeaza o poza si testeaza diferite coafuri, se machiaza, rujeaza, etc.)

Aplicatia este destul de complexa si veti lucra in cadrul unei echipe ce va contine inca un programator flash, un programator php, mysql, un designer si un project manager. Dpdv al proiectului, in acest moment aplicatia este conceputa (prototip) pana la cele mai mici detalii, asadar nu vor aparea probleme pe parcurs datorate modificarilor de plan, adaugare de functionalitati noi, etc.

Pe noi ne intereseaza:
- sa fii un programator flash cu experienta si sa stii as 3.0 la nivel avansat
- sa fii disponibil full time o luna pentru aceasta activitate (cu o marja de inca 2 saptamani pentru testing, intarzieri, etc)
- sa poti veni la biroul nostru (in Bucuresti) periodic pentru a discuta ce mai e de facut, detalii si alte aspecte organizatorice
- sa fii team player si sa fii serios
- experienta anterioara pe proiecte similare constituie un avantaj

Plata este avantajoasa, avand in vedere munca si candidatul pe care il cautam.

Pentru intrebari si lamuriri va rog sa ma contacteze la adresa iulian[punct]munteanu[at]divahair[punct]ro sau la telefon 0742.23.06.83
iulian83
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Feb 11, 2011 3:11 pm

Înapoi la Joburi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron