Pagina 1 din 1

Windows sound spectrum

MesajScris: Joi Iul 14, 2011 4:18 pm
de bocco
Salut ... vreau sa creez o aplicatie in Flex(ar fi preferabil) care sa afiseze sectrumul sunetului din windows (al soundOutputului)...si intrebarea este daca e posibil sa citesc spectrumul sunetului din windows cu vreun limbaj...ms

Re: Windows sound spectrum

MesajScris: Mar Iul 19, 2011 12:22 pm
de bocco
Ma ajuta si pe mine cineva ...:) ms

Re: Windows sound spectrum

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 10:09 am
de Barna Biro
Mi-e cam greu sa-ti dau un raspuns sigur acuma, mai ales din cauza ca nu m-am jucat cu asa ceva ( cu citiri de spectrum-uri si mai ales din Windows ). Stiu ca spectrumul poate fi afisat la sunete pe care le incarci in aplicatia ta... dar am o presimtire ca n-o sa poti sa afisezi un spectrum la o melodie care nu e incarcata in aplicatia ta ( fie aplicatia chiar si una AIR ).

De ce ai vrea sa faci asa ceva? Adica, de ce ai vrea sa poti sa accesezi spectrumul unui sunet care se ruleaza de cine stie ce alta aplicatie ( ce ai face daca ar rula mai multe aplicatii sunet? )?

Re: Windows sound spectrum

MesajScris: Joi Iul 21, 2011 9:50 pm
de bocco
Daca ar rula mai multe aplicatii sunet le-asi combina spectrum-urile :)). Ma interesa sa fac o aplicatie care sa afiseze spectrumul la sunetul care il aud in boxe :p indiferent daca ruleaza mai multe aplicatii sau doar una. Ma gandeam ca se poate citi din windows direct vre`un spectrum sau ceva direct....ms

Re: Windows sound spectrum

MesajScris: Sâm Iul 23, 2011 12:02 am
de Barna Biro
Cum ziceam, nu-s chiar extrem de documentat pe problema asta, dar as risca sa spun ca sunt destul de sigur ca nu se poate realiza ceea ce doresti cu aceasta tehnologie. Maxim, sa faci ceva in Java sau altceva, care poate, poate ar putea face ceva asemanator si sa ai interfata in Flash.

Din punctul meu de vedere, nu merita efortul...