Adobe Flash 5 Sux

Intrebari generale despre orice legat de flash

Adobe Flash 5 Sux

Mesajde spuser » Dum Ian 16, 2011 3:27 am

Mi-am instalat adobe flash 5 insa am o problema , daca modific ceva la site si il export ramane neschimbat , si daca sterg tot continutul cand il export in swf e neschimbat , cred ca are legatura cu mesajul urmator pe care il tot primesc :
Cod: Selectaţi tot
Fonts should be embedded for any text that may be edited at runtime, other than text with the "Use Device Fonts" setting. Use the Text > Font Embedding command to embed fonts.
Fonts should be embedded for any text that may be edited at runtime, other than text with the "Use Device Fonts" setting. Use the Text > Font Embedding command to embed fonts.


Am dat la font - embeded si am adaugat toate fonturile pe care le folosesc dupa care am dat ok dar tot primesc mesajul acela , nu este vreo setare sa isi aleaga deafult font sau ceva de genu , stiu ca la Adobe Flash 3 nu trebuie integrate fonturile..
spuser
 
Mesaje: 37
Membru din: Vin Iun 11, 2010 11:26 am

Re: Adobe Flash 5 Sux

Mesajde vamapaull » Mar Ian 25, 2011 6:26 am

Sa incep cu sfarsitul:
"stiu ca la Adobe Flash 3 nu trebuie integrate fonturile"

Adobe Flash 3 nu exista si nu a existat, poate te referi la Adobe Flash CS3, Flash 3 a fost proiect in cadrul companiei Macromedia din cate stiu.

Daca tu spui ca ai sters tot continutul site-ului si ai compilat un nou SWF si nu s-a schimbat nimic, as putea spune ca nu are nici o legatura problema legata de lipsa fonturilor embeduite. Daca stergi tot continului si compilezi un SWF, atunci ar trebui sa ai un SWF cu nimic in el, si evident, un site cu nimic in el (asta daca site-ul de care vorbim este un site Flash based only).
Avatar utilizator
vamapaull
Administrator
 
Mesaje: 681
Membru din: Lun Iul 21, 2008 5:03 pm
Localitate: Bucuresti

Re: Adobe Flash 5 Sux

Mesajde robert88 » Joi Ian 27, 2011 12:05 pm

Ai incercat un clear cache? Este posibil ca swf-ul sa fi ramas in memoria cache si cel mai bine ar fi sa ii dai un clear inainte de a da refresh la pagina.
robert88
 
Mesaje: 21
Membru din: Joi Mai 14, 2009 1:24 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Intrebari generale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator

cron