Flash Photo Gallery

Intrebari generale despre orice legat de flash

Flash Photo Gallery

Mesajde spuser » Dum Noi 28, 2010 4:46 pm

Am downloadat de pe net o galerie flash care as vrea sa o inserez intr-un alt document (template) insa nu prea stiu cum , am incercat cu CTRL + A copy si paste dar se copiaza doar partea vizuala iar galeria este nefunctionala , am mai incercat si copy library si paste intr-un alt document insa nu merge , imi da niste erori..
Photo gallery-ul il puteti gasi aici http://www.flashmo.com/preview/flashmo_178_photo_tab
spuser
 
Mesaje: 37
Membru din: Vin Iun 11, 2010 11:26 am

Re: Flash Photo Gallery

Mesajde badu » Lun Noi 29, 2010 8:17 am

Cumva uiti sa adaugi codul care incarca XML-ul galeriei ?
Cod: Selectaţi tot
flashmo_photo_tab1.load_gallery("flashmo_178_photo_list.xml");
flashmo_photo_tab2.load_gallery("flashmo_178_photo_list.xml");
Flex AUGM Romania
Avatar utilizator
badu
 
Mesaje: 11
Membru din: Vin Noi 26, 2010 10:43 am
Localitate: Galati

Re: Flash Photo Gallery

Mesajde catalinm75 » Sâm Feb 11, 2012 11:27 pm

Poti incerca si urmatoarea varianta:

- incearca sa cauti pe google urmatoarea cautare: "how to embed flash in html" , pentru ca iti trebuie anumite tag-uri (sunt mai multe) care integreaza obiectele flsh in html, sau sub platforma pe care lucrezi.

Daca ai ales lucrurl cu cms-uri (wordpess sau joomla) trebuie sa iei in calcul ca acestea au extensii deosebite pentru doua chestii:

-extensii care fac singure galerii foto si atunci nu mai trebuie sa iti bati tu capul ca sa faci flash
-daca te decizi totusi sa faci tu documentul flash, cauta acelea extensii care integreaza documentul tau in platformele respective si foloseste-le pe acelea!

Sper ca ti-am fost de ajutor!
catalinm75
 
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Feb 11, 2012 11:20 pm


Înapoi la Intrebari generale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 2 vizitatori

cron