Pagina 1 din 1

augmented reality

MesajScris: Joi Apr 22, 2010 4:27 pm
de davidros
am exportat un model 3d din blender in format collada 1.4 pentru un proiect ar, merge ok pe local, ia textura din directorul unde e modelul, daca copiez fisierele pe server nu se mai incarca textura,stie cineva care ar putea fi cauza?

Re: augmented reality

MesajScris: Joi Apr 22, 2010 6:16 pm
de alexxcz
Cand ai exportat modelul ai setat "Use relative paths" ? Incearca sa editezi fisierul .DAE cu un text editor si sa verifici calea catre textura.

Re: augmented reality

MesajScris: Joi Apr 22, 2010 7:45 pm
de c.horias3
AM facut un tutorial pe tema asta... http://blog.flashdesign-store.com/?p=226

Re: augmented reality

MesajScris: Joi Apr 22, 2010 7:56 pm
de Barna Biro
In caz de aplicatia ta nu este pe acelasi domeniu/subdomeniu cu restul fisierelor pe care incerci sa le accesezi dinamic, atunci sa nu uiti sa pui un crossdomain.xml unde se afla fisierele tale. Presupun ca primesti si o eroare sau something, nu ar strica sa postezi un screenshot in cazul asta.

Re: augmented reality

MesajScris: Vin Apr 23, 2010 12:25 pm
de davidros
Am folosit cale relativa, asa arata in fisierul .dae:
<image id="EXT_JPG-img" name="EXT_JPG-img">
<init_from>EXT.JPG</init_from>
</image>

Aplicatia e pe acelasi domeniu, in acelasi folder, pe local merge ok, de pe server nu se vede textura, am atasat 2 snapshot-uri:

Re: augmented reality

MesajScris: Vin Apr 23, 2010 1:42 pm
de alexxcz
Cred ca e din cauza extensiei. Incearca sa schimbi extensia in litere mici, sau cum ai tu fisierul pe server. Local nu se face diferenta intre extensii cu litere mari sau mici, dar pe server, din cate stiu, iti face distinctie intre .jpg si .JPG

Re: augmented reality

MesajScris: Vin Apr 23, 2010 2:22 pm
de davidros
Asta era problema, extensiile, mersi mult.

Re: augmented reality

MesajScris: Vin Apr 23, 2010 2:34 pm
de alexxcz
Spor la treaba!
P.S. Astept sa vad rezultatul final. Pare ceva interesant ;)