Eroare Flex Builder 3

Intrebari despre Flex

Eroare Flex Builder 3

Mesajde alexxcz » Vin Sep 11, 2009 7:58 pm

De curand m-am bagat si eu in Flex Builder. Am lucrat cu Flash Builder si la un moment dat primeam o eroare
"An internal built error has ocurred. Right-click for more information." , am dat more information dar nu m-a lamurit cu nimic, ma trimite aici si cam atat. Am dezinstalat si am bagat Flex Builder 3, toate bune si frumoase dar dupa cateva minute de lucrat primesc aceeasi eroare. La partea de programare nu sunt erori, dar nu poate compila din cauza erorii acestea interne si nu imi dau seama de ce se intampla asta. E ceva ce nu inteleg eu?
“First, solve the problem. Then, write the code.”
(John Johnson)
Avatar utilizator
alexxcz
 
Mesaje: 620
Membru din: Lun Iul 21, 2008 9:12 pm
Localitate: Braila

Re: Eroare Flex Builder 3

Mesajde Barna Biro » Vin Sep 11, 2009 11:19 pm

Cam greu de ghicit... Posteaza si tu un screen shot sau proiectu la care lucrezi ( sa nu fie cumva ceva ceea ce incerci sa faci in proiect, vreo proprietate setata ) si de alea. :) Altfel, dam cu banu aiurea...
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland

Re: Eroare Flex Builder 3

Mesajde alexxcz » Vin Sep 11, 2009 11:43 pm

Am bagat exact aceleasi clase si in FlashDevelop. Acolo nu am nicio problema, dar in Flex nu vrea sa mearga.

Main class arata asa:
Cod: Selectaţi tot
package
{
   //import com.fwf.imageviewer.containers.LinearContainer;
   //import com.fwf.imageviewer.sprites.Thumbnail;
   
   import flash.display.Sprite;
   import flash.display.StageAlign;
   import flash.display.StageQuality;
   import flash.display.StageScaleMode;
   
   [SWF(backgroundColor = "0x090909", frameRate = "31", width="640", height="480")]
   
   public class ImageViewer extends Sprite
   {
      public function ImageViewer()
      {
         /*setStage();
         var ta:Array = new Array();
         for (var i:uint = 0; i< 35; i++)
         {
            var t:Thumbnail = new Thumbnail("http://files.myopera.com/SerbianFighter/operamini/mini03-50x50.png", i, 50,50);
            ta.push(t);
         }
         var lc:LinearContainer = new LinearContainer(ta,0xff00ff,0.91);
         addChild(lc);
         */
      
      }
      /*
      private function setStage():void
      {
         stage.align = StageAlign.TOP_LEFT;
         stage.scaleMode = StageScaleMode.NO_SCALE;
         stage.quality = StageQuality.BEST;
      }
      */
      
   }
}


Dupa cum se vede am comentat orice actiune deci nu are de ce sa "ruleze" ceva. Si totusi, printre descrierile erorii primesc si una de genu "addEventListener is not a function". Nu am folosit decat o singura clasa statica, ca sa spun ca putea fi de la ea si ea e de genu:
Cod: Selectaţi tot
package com.fwf.imageviewer.utils
{
   public class Position
   {
      public function Position()
      {
      }
      public static function centerObject(object1:Object = null, object2:Object = null, isStage:Boolean = false):void
      {
         object1.x = object2.width * 0.5 - object1.width * 0.5;
         object1.y = object2.height * 0.5 - object1.height * 0.5;
      }
   }
}


Si oricum cand o folosesc la altceva nu imi da eroare.

Ar fi cam greu sa stau sa postez tot ce am scris.

Si acum ca am mai intrat odata sa vad ce se intampla am dat un debug si imi apare la console
TypeError: Error #1006: addEventListener is not a function.
at com.fwf.imageviewer.containers:LinearContainer/private:addThumbs/com.fwf.imageviewer.containers:addStageListeners()[C:\Users\Alexxcz\Documents\Flex Builder 3\ImageViewer\src\com\fwf\imageviewer\containers\LinearContainer.as:66]
at flash.display::DisplayObjectContainer/addChild()
at ImageViewer()[C:\Users\Alexxcz\Documents\Flex Builder 3\ImageViewer\src\ImageViewer.as:25]
, dar dupa cum am mai zis in image viewer am comentat tot, deci nu stiu de ce zice de linia 25.
Iar LinearContainer liniile 66,67,68,69 arata asa
Cod: Selectaţi tot
private function enableScrolling(e:MouseEvent):void
      {
         this.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_MOVE, scrollThumbs);
      }

. Oricum, mi se pare ciudat... ori nu stiu eu sa umblu in flex si sa urmaresc o eroare ori e ceva naspa prin sistem la mine si acum imi afecteaza si flexu.
“First, solve the problem. Then, write the code.”
(John Johnson)
Avatar utilizator
alexxcz
 
Mesaje: 620
Membru din: Lun Iul 21, 2008 9:12 pm
Localitate: Braila

Re: Eroare Flex Builder 3

Mesajde Barna Biro » Vin Sep 11, 2009 11:58 pm

Da-i un Clean la proiect si incearca din nou. Sa nu cumva iti incarce sursele dintr-u cache unde mai vede cine stie ce cod "old". Daca tot nu reusesti, atunci uploadeaza proiectul asa cum e ca sa pot testa si eu, nu prea ajuta bucati de cod postate in situatii de genu.
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland

Re: Eroare Flex Builder 3

Mesajde alexxcz » Sâm Sep 12, 2009 12:09 am

Dupa un al doilea rr la pc vad ca si-a revenit. Exact aceeasi chestie care am facut-o si inainte, dar fara eroare. :) ... Merci de timpu acordat!
“First, solve the problem. Then, write the code.”
(John Johnson)
Avatar utilizator
alexxcz
 
Mesaje: 620
Membru din: Lun Iul 21, 2008 9:12 pm
Localitate: Braila


Înapoi la Adobe Flex

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron