-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Essential Guide to Flex 3

Foarte nice cartea cu multe exemple practice si aplicatii destul de cap-coada ( inclusiv un simplu Flex Blog application cu back-end scris in PHP ). Eu zic ca e foarte buna si pentru oamenii care acuma se apuca de Flex si habar nu au cu ce se mananca.
Foundation Flex for Developers: Data-Driven Applications
with PHP,ASP.NET,ColdFusion,and FDS

O carte care chiar e dedicat developerilor. E plina cu informatii utile si applicatii foarte bune atat pe PHP, ASP.NET si ColdFusion. Are totusi o singura problema: din pacate, nu trece omul chiar prin fiecare pas la aplicatiile in PHP, ASP.NET si CF... iti tranteste codul sursa al fisierului PHP si iti spune "copy-paste it" ceea ce nu e chiar cool ( totusi, cartea are 600 si ceva de pagini, daca ar fi intrat autorul in detaliu in PHP si toate cele, atunci cred ca ne-am fi trezit cu o carte de 1000 de pagini... il iertam de data asta ).
AdvancED Flex 3

M-am apucat destul de recent de aceasta carte si inca n-am apucat s-o citesc pe toata dar pana acuma sunt satisfacut de informatiile pe care le ofera. Voi revenii cu mai multe detalii mai tarziu...