Pagina 1 din 1

problema Flash Builder

MesajScris: Joi Iun 23, 2011 5:03 pm
de davidros
De cate ori fac o schimbare intr-un proiect si il compilez, in browser imi apare versiunea anterioara, trebuie s-o compilez si a doua oara ca sa-mi apara modificarile facute, stie cineva de ce se-ntampla asta?

Re: problema Flash Builder

MesajScris: Vin Iun 24, 2011 1:51 am
de Barna Biro
Probabil o problema cu browserul... Ce browser folosesti? Ai incercat sa-i dai un clear la cache si sa vezi daca se intampla si pe urma fenomenul sau sa incerci sa rulezi aplicatia folosind un alt browser? E ciudat ca din cate explici, ti se cam intampla destul de constant...

Re: problema Flash Builder

MesajScris: Vin Iun 24, 2011 6:20 pm
de davidros
Ai dreptate, e din cauza browser-ului, am deschis swf-ul din folderul unde compileaza si era ok, folosesc Firefox 5.0, dar asa era si cu versiunea anterioara. Se intampla la fiecare compilare. Ar trebui sa incarce swf-ul si fara sa-i dau tot timpul clear cache.

Re: problema Flash Builder

MesajScris: Vin Iun 24, 2011 8:52 pm
de Barna Biro
davidros scrie:Ar trebui sa incarce swf-ul si fara sa-i dau tot timpul clear cache.

Asa ar trebui in mod normal... da. Eu folosesc Chrome si nu m-am lovit de problema asta pana acuma. Parca acum jumat de an m-am lovit de ceva asemanator cand testam ceva pe FireFox, dar nu mai stiu 100% sigur daca era doar o problema de caching... Din pacate, browser-ul e bleg la faza asa.