citire data crossdomain

Intrebari despre Actionscript 3.0

citire data crossdomain

Mesajde AM06 » Dum Noi 11, 2012 9:42 am

Salut,

Sunt nou in flash ptr inceput. Ideea e asa:

Incerc sa citesc date din domeniul A pe domeniul B(B are crossdomain.xml cu * la allow), ambele domenii pe SSL. Datele le primesc, conform chrome-ului care are in bara network ca a primit raspunsul, dar cand incerc sa apelez un js care sa-mi afiseze datele in browser nu merge, nu afiseaza raspunsul.

De asemenea am incercat sa citesc si de pe alte 3-4 siteuri (toate pe http) si doar la unul imi afiseaza raspunsul in browser desi nu vad vreo diferenta reala in crossdomain.xml.

Mersi,
AM06
 
Mesaje: 12
Membru din: Dum Noi 11, 2012 9:39 am

Re: citire data crossdomain

Mesajde Barna Biro » Dum Noi 11, 2012 4:38 pm

AM06 scrie:Salut,

Sunt nou in flash ptr inceput. Ideea e asa:

Incerc sa citesc date din domeniul A pe domeniul B(B are crossdomain.xml cu * la allow), ambele domenii pe SSL. Datele le primesc, conform chrome-ului care are in bara network ca a primit raspunsul, dar cand incerc sa apelez un js care sa-mi afiseze datele in browser nu merge, nu afiseaza raspunsul.

De asemenea am incercat sa citesc si de pe alte 3-4 siteuri (toate pe http) si doar la unul imi afiseaza raspunsul in browser desi nu vad vreo diferenta reala in crossdomain.xml.

Mersi,


Esti sigur ca primesti datele? Am impresia ca n-ai inteles bine care-i treaba cu policy file-urile alea. Din moment ce tu vrei sa afisezi datele in domeniul B ( adica, acolo ruleaza site-ul tau ), inseamna ca domeniul A trebuie sa aiba acel crossdomain.xml ; Domeniul A trebuie sa iti dea acces la datele din acel domeniu, n-are B cum sa isi dea acces singur.
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland

Re: citire data crossdomain

Mesajde AM06 » Dum Noi 11, 2012 9:49 pm

poate n-am zis eu clar.

sunt in A, vreau sa citesc din B. B are crossdomain.xml cu *.
sigur primesc datele, ptr ca vad asta in wireshark. Atucni cand vreau sa apelez functia js cu datele primite, nu-mi apar in pagina.
Ambele site-uri sunt pe ssl, in wireshark vad ca vine raspunsul criptat.
AM06
 
Mesaje: 12
Membru din: Dum Noi 11, 2012 9:39 am

Re: citire data crossdomain

Mesajde Barna Biro » Dum Noi 11, 2012 10:17 pm

Poti afisa datele primite direct in Flash? Daca poti, inseamna ca ba nu pasezi calumea datele la functia JS, ba e ceva gresit in codul JS ( sau poate browser-ul are ceva setari mai ciudate ). Daca nici in Flash nu poti afisa datele, atunci inspecteaza mai atent comunicarea intre A si B ( e totusi posibil sa nu primesti date... raspunsul primit poate fi unul de "fail" - ai spus ca e encriptat, dar tot nu mi-e 100% clar daca raspunsul si contine datele dorite sau nu )... nu stiu ce date citesti, cum le citesti, etc. Pot continua sa dau cu banul, dar nu cred ca o sa ajungem la o solutie prea curand...
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland

Re: citire data crossdomain

Mesajde AM06 » Dum Noi 11, 2012 11:09 pm

functia de js merge, ptr ca de pe un alt site pot sa afisez datele in browser.
Raspunsul care vine zic eu ca e cel corect, dupa dimnesiunea si headerele pe care le vad in chrome....doar ca e criptat dupa cum vad in wireshark. Sunt 99% sigur ca nu e fail.

Zi-mi te rog cum afisez datele in flash ca nu stiu:D
AM06
 
Mesaje: 12
Membru din: Dum Noi 11, 2012 9:39 am

Re: citire data crossdomain

Mesajde Barna Biro » Dum Noi 11, 2012 11:33 pm

AM06 scrie:Zi-mi te rog cum afisez datele in flash ca nu stiu:D


Cel mai simplu e sa afisezi un TextField undeva si sa pasezi datele primite la acel field ( poti afisa si informatii aditionale, poate ajuta ).

Ba domeniul care nu merge n-are crossdomain-u configurat calumea ( sau nu e pus unde trebuie... vezi cazul subdomeniilor ), ba rezultatul primit nu e parse-uit corect de scriptul tau Javascript. Trebuie sa debug-ui aplicatia ( atat partea Flash cat si sciptul Javascript ), nu prea avem cum sa ghicim ce faci diferit in cazul unui domeniu fata de restul cu informatiile pe care le-ai oferit pana acuma.
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland

Re: citire data crossdomain

Mesajde AM06 » Lun Noi 12, 2012 8:37 am

poti sa-mi zici concret, codul, cum afisez acel textfield?
probabil ca gasesc eu ceva pe net, dar sa fiu sigur.....

apoi.....sunt pe linux, n-am cine stie ce scule de flex....doar mxmlc am folosit ptr compilare.
nu cred ca-i probleme de domenii, subdomenii, stiu ce-i ala same origin policy, am experienta destula in js si php....flash doar n-am facut pan'acu 3 zile......ce alte detalii v-ar trebui?
ca idee, voi puteti citi de pe www.stirileprotv.ro si www.antena3.ro? la mine nu a mers, desi zic c-ar trebui....
AM06
 
Mesaje: 12
Membru din: Dum Noi 11, 2012 9:39 am

Re: citire data crossdomain

Mesajde Barna Biro » Lun Noi 12, 2012 9:52 am

Trebuie sa instantiezi un obiect de tipul TextField si sa-l adaugi la display list ( cu addChild(); ). Referinta care point-uie catre instanta creata trebuie s-o poti accesa si trebuie sa-i setezi proprietatea "text" cu rezultatul primit in urma citirii ( gen: myTextField.text = "someStringValue"; ).

Nu stiu exact ce citesti de pe antena3.ro si celalalt site... daca ai putea sa fii mai clar, ar fi helpful ( lasa-ne un link catre feed-ul concret sau eu stiu ce ) :) Also: din moment ce ai experienta cu PHP, de ce nu faci citirea folosind PHP si doar pasezi pe urma rezultatul pentru afisare la Flash / Javascript / whatever. Folosind PHP, nu te lovesti de probleme de policy ca si in cazul Flash ( presupun ca accesezi datele cu ajutorul URLLoader-ului ).
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland

Re: citire data crossdomain

Mesajde AM06 » Lun Noi 12, 2012 10:18 am

ptr ca php-ul nu trimite cookies cross-domain. De pe a3 incerc sa citesc prima pagina / atat doar, ca sa vad daca merge.
De asta va intrebam si pe voi daca va merge.
AM06
 
Mesaje: 12
Membru din: Dum Noi 11, 2012 9:39 am

Re: citire data crossdomain

Mesajde Barna Biro » Lun Noi 12, 2012 11:05 am

AM06 scrie:ptr ca php-ul nu trimite cookies cross-domain. De pe a3 incerc sa citesc prima pagina / atat doar, ca sa vad daca merge.
De asta va intrebam si pe voi daca va merge.

Nu stiu la ce "cookies cross-domain" te referi... Also, nu prea sunt convins ca am inteles treaba cu "incerc sa citesc prima pagina". De ce ai vrea sa faci asa ceva? Sper ca nu vrei sa afisezi pagina in Flash... nu e tehnologia chiar facuta pentru asa ceva, dar poate intr-adevar render-ui chestii oarecum simple ( nothing like antena3 of course ).

Probabil ar fi bine sa explici ce vrei sa faci un pic in detaliu deoarece doar postam si postam dar nu suntem cu niciun milimetru mai aproape de o posibilia solutie... cam batem pasul pe loc.
Imagine
Avatar utilizator
Barna Biro
Administrator
 
Mesaje: 2037
Membru din: Vin Iul 25, 2008 1:06 am
Localitate: Lucerne, Switzerland

Următorul

Înapoi la ActionScript 3.0

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron