Salut,
Cu ajutorul vostru, am reusit sa finalizez, aproape, proiectul meu.Situatia sta cam asa:
Se proiecteaza niste mobila, desenele apar la scara pe scena, se efectueaza niste calcule, datele intra in niste array-uri si trebuie returnate utilizatorului.Fara multa experienta, fiind primul proiect, am ales initial varianta
unei masti peste desene si coordonate pt fiecare text dinamic generat in AS3, astfel incat sa rezulte un tabel....si totul e ok.Mai putin faptul, ca tabelul e prea lung si nu intra in ecranul monitorului.Pt ca este strict un proiect personal (nu am de gand sa fac o cariera din programare in AS3, nu am intrat in panica, am crezut ca rezolv problema, asa cum am mai rezolvat n probleme, cu un tutorial, o informatie, culeasa pe net.)
-prima varianta.Am gasit un tutorial pt text TLF, cu scroll.Am modificat tot, am reusit, am text cu scroll, am tabelul, dar...acest text nu poatefi folosit ca masca.Ca sa pot baga o masca, ar trebui sa generez acest tip de text cu as3 si nu reusesc.
-am reluat cautarile,m-am intors la varianta cu text dinamic si masca, dar am gasit scroll doar pt moviclip-uri, care nu ma ajuta, din simplu motiv, ca nu stiu cum sa transform in as3, masca si zecile de texte care intra pe ea, intr-un moviclip.
Ma invart in jurul cozii de doua saptamani, sunt disperat.Trebuie sa dau drumu la siteul asta repede, sunt somer si am nevoie de el, cred ca e o treaba simpla, dar am intrat eu intr-un blocaj mental.
Daca am fost ambiguu in exprimare, fac un rezumat:
-Am niste datein niste array-uri si trebuie ca utilizatorul sa le poate vizualiza in flash, intr-un tabel, care sigur nu incape in scena.Cum fac? Sunt extrem de multumit si daca-mi dati un cuvant, o expresie pentru o cautare pe net.Nu au dat rezultate cautarile:scroll,scroll scena...si altele asemanatoare.